Prosecco piccolo – Italië

Een klein flesje prosecco met eigen etiket. Deze piccolo (200ml) prosecco met private label is afkomstig uit Italië. De wijngaarden zijn gelegen in Veneto. De prosecco staat bekend om zijn frisheid en fijne bubbel. Tonen van wit fruit zoals appel, peer en een hint van toast.

3 - 5 werkdagen levertijd, sneller in overleg

Blend: 100% Glera

De prosecco piccolo heeft een schroefdop.

Producent: Corvezzo

De Corvezzo Prosecco komt van wijngaarden die liggen tussen de steden Cessalto en Motta di Livenza in het noorden van Italië. De wijnmaker Giovanni staat ook wel bekend als de ‘happy farmer’. Vooral omdat hij zijn wijngaarden zo natuurlijk mogelijk bewerkt. Dat levert biologisch gecertificeerde prosecco op 

Smaak
Intens van geur met indrukken van zachte vruchten als perzik en peer. In de smaak licht citrus en floraal. Aangenaam en harmonieus met een uitstekende balans tussen frisse zuren en een licht (fruit)zoetje.

Wijn & Spijs
Uitstekend als aperitief. Maar ook uitermate geschikt bij lichte voorgerechten, vis, zeevruchten, fingerfood en groenten.

Meer info over Prosecco

Min. afname: 24

Aantal Prijs Excl. BTW
24 – 48    Flesjes
49 – 96    Flesjes
€ 4,75 per flesje
€ 4,50 per flesje
97 – 150   Flesjes € 4,25 per flesje
151 – 300  Flesjes € 3,95 per flesje
300 +       Flesjes € 3,75 per flesje
   
Offerte aanvragen - Enkel product
Upload logo (optioneel)
Maximale uploadgrootte: 12MB
Houd mij op de hoogte van nieuws over Eigenwijn

Bekijk hier de mogelijkheden voor een Prosecco met Sleeve

Liever een grote fles prosecco met eigen etiket? klik hier

Wilt u een proeffles ontvangen of een proefafspraak maken? Op onze Wijnboerderij in Soest staan we voor u klaar. We maken graag een mooi ontwerp voor uw persoonlijke wijnetiket op basis van uw wensen.