Previous slide
Next slide

wijnen met sleeve

Wijn met sleeve kunt u bij Eigenwijn.nl al vanaf honderd flessen bestellen. Wijn, prosecco, cava of champagne met sleeve is een uniek relatiegeschenk of wijncadeau. 

Wijn met sleeve kunt u met onze hulp zelf ontwerpen, of wij ontwerpen de sleeve kosteloos voor u. De krimpfolie wordt machinaal om de wijnfles bevestigd om kwaliteit en continuïteit te garanderen.

Heeft u vragen of wilt u een proeffles ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Merlot met sleeve

Prijs vanaf: €9.50
Minimale afname: 150

Cava met Sleeve

Prijs vanaf: €9.95
Minimale afname: 60

Bier (75 cl) met Sleeve

Prijs vanaf: €9.75
Minimale afname: 60

Sauvignon Blanc met sleeve

Prijs vanaf: €9.95
Minimale afname: 150

Prosecco 375 ml met sleeve

Prijs vanaf: €7.75
Minimale afname: 100

Klein flesje Prosecco met sleeve

Prijs vanaf: €6.50
Minimale afname: 100

Prosecco met Sleeve

Prijs vanaf: €10.50
Minimale afname: 100

Champagne met Sleeve

Prijs vanaf: €25.25
Minimale afname: 150

Hoe werkt het

Wijn met sleeve is een uniek product waarbij de fles wijn, cava, prosecco of Champagne rondom full color kan worden bedrukt. Samen met u zullen wij de eerste had leggen aan een ontwerp voor uw persoonlijke sleeve, wanneer u 100% tevreden bent over het ontwerp zullen wij beginnen met produceren.

Wij maken daarbij gebruik van professionele druk methoden om de sleeves te drukken. Als de sleeve eenmaal gedrukt zijn, worden ze in een sleeve tunnel op basis van stoom om de fles wijn heen gekrompen. Dit gebeurt binnen enkele seconde, waardoor de wijn niet opwarmt. Dit proces heeft dus geen negatieve invloed op de smaak van de wijn. Voor meer informatie over wijn met sleeve en onze andere producten kunt u ook kijken op Wijnmetsleeve.nl