Witte wijn met eigen etiket 

Een fles witte wijn met eigen etiket. We kunnen een fles maken met met een full color wijnetiket voorzien van uw logo en tekst. Bij Eigenwijn hebben we een breed aanbod aan witte wijnen met een eigen etiket.

Een wijn een eigen etiket is een uniek relatiegeschenk en inzetbaar als zakelijk geschenk of als persoonlijk cadeau!  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vol het onderstaande informatie formulier in en wij maken een vrijblijvende offerte, of neem telefonisch contact met ons op (035-6029576).

De wijnen zijn met zorg geselecteerd. Ze worden geschonken bij restaurants in het midden segment. De flessen witte wijn importeren wij zonder vooretiket. Machinaal zullen we uw persoonlijke wijnetiket aanbrengen.

Bekijk ook de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een Chardonnay wijn met persoonlijke sleeve

Of een witte wijn met een tinnen label

Chardonnay met eigen etiket

Prijs vanaf: €6.75
Minimale afname: 12

Pinot Grigio 2019 - Italië

Prijs vanaf: €7.7
Minimale afname: 12

Sauvignon Blanc met eigen etiket

Prijs vanaf: €6.75
Minimale afname: 12

Wij adviseren een geopende fles witte wijn 2 tot 3 dagen te bewaren. Op het moment dat de witte wijn geopend is, komt de wijn in contact met zuurstof. Hierdoor gaat de wijn oxideren en dat heeft weer gevolgen voor de smaak. Frisse witte wijn, zoals onze Pinot Grigio kunt u beter binnen 2 dagen drinken.

Witte wijn wordt gemaakt uit het sap van druiven. De most is dus vrij van schillen, steeltjes en pitten. Omdat druivensap weinig tot geen kleurstof bevat zal de wijn nagenoeg blank zijn.

Lichte, witte wijnen waarvan hun sappige zuren karakteristiek zijn, doen het goed tussen 8-12˚C. Wanneer de wijn niet alleen op het fruit gemaakt is, maar door bijvoorbeeld houtrijping of rijping voller van smaak en gevoel is, kies dan meer een temperatuur van 12-14˚C

Meer info over hoe witte wijn gemaakt wordt