prosecco, cava en champagne met etiket

Een mousserende wijn met eigen etiket. Bij Eigenwijn hebben we een breed aanbod mousserende wijnen met eigen etiket. Er zit ongetwijfeld een geschikte fles prosecco, cava of champagne voor u bij.

Wijn met uw eigen etiket is een uniek relatiegeschenk en een bijzonder persoonlijk cadeau! Maak uw eigen label, of laat ons gespecialiseerde team een wijnetiket voor u ontwerpen!
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het onderstaande informatieformulier in en wij maken een vrijblijvende offerte.
U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen (035-6029576).

Mousserende wijnen 

Bij Eigenwijn hebben wij een breed aanbod aan mousserende wijnen, als wijnimporteur hebben wij direct contact met de producent. Samen streven wij ernaar om een mooi product voor de juiste prijs te kunnen leveren. Benieuwd naar het verhaal achter de Prosecco, Cava of Champagne? Maak kennis met het wijnhuis en de wijnmakers!

Corvezzo winery 

De Corvezzo Prosecco is afkomstig van de Corvezzo winery, opgericht in 1960, is door gegeven van generatie op generatie. Door de jaren heen is de band die de familie met het land heeft en de constante zoektocht naar kwaliteit in tact gebleven. De Corvezzo wijngaarden liggen tussen de steden Cessalto en Motta di Livenza. Dit zijn steden met millennia-oude agrarische tradities die vandaag de dag worden beschermt als onderdeel van de wijncultuur route van de ‘Strada dei Vini del Piave’. Corvezzo streeft naar constante duurzaamheid. Dit is te zien in de aandacht voor specifieke details. Van de wijnstok tot het eind product, het doel van de familie is om het milieu te respecteren en afvalstoffen te recyclen.

Helene Delhery Champagne 

De Helene Delhery Champagne wordt gemaakt door Gabrielle Bouby, één van de weinige vrouwelijke Kelder Masters in de Champagneregio. Door haar deskundigheid, kwaliteiten en passie voor het product wordt de Helene Delhery Champagne omschreven als verfijnd, zuiver en sensueel. De Helene Delhery champagnes zijn echte pareltjes, gevormd zowel door de mens en het gebruik van moderne productiemiddelen. Dit wordt nog een keer versterkt door de lange veroudering in krijtkelders op fles. Met een minimale rijping van 15 maanden behoren de Champagnes van Helene Delhery tot de onbekende parels van de Champagne.