rode wijn met eigen etiket 

Een fles rode wijn met eigen etiket. We kunnen een fles maken met met een full color wijnetiket voorzien van uw logo en tekst. Bij Eigenwijn hebben we een breed aanbod in rode wijnen met een eigen etiket. 

Wijn met uw eigen etiket is een uniek relatiegeschenk en een bijzonder persoonlijk cadeau! Maak uw eigen label, of laat ons gespecialiseerde team een wijnetiket voor u ontwerpen!
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het onderstaande informatieformulier in en wij maken een vrijblijvende offerte.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen (035-6029576).

De wijnen zijn met zorg geselecteerd. Ze worden geschonken bij restaurants in het midden segment. De flessen rode wijn importeren wij zonder vooretiket. Machinaal zullen we uw persoonlijke wijnetiket aanbrengen.

Montepulciano met eigen etiket

Prijs vanaf: €7.70
Minimale afname: 12

Biologische rode wijn met eigen etiket

Prijs vanaf: €6.7
Minimale afname: 24

Tempranillo met eigen etiket

Prijs vanaf: €5.50
Minimale afname: 12

Merlot met eigen etiket

Prijs vanaf: €6.75
Minimale afname: 12

Rioja Crianza met eigen etiket

Prijs vanaf: €9.25
Minimale afname: 12

Wij adviseren een geopende fles rode wijn 3 tot 4 dagen te bewaren. Op het moment dat de rode wijn geopend is, komt de wijn in contact met zuurstof. Hierdoor gaat de wijn oxideren en dat heeft weer gevolgen voor de smaak. Soepele rode wijn, zoals onze tempranillo kunt u beter binnen 2 dagen drinken.

Rode wijn ontstaat door most van blauwe druiven enige tijd met de druivenschillen te laten vergisten. De kleurstoffen in de druivenschil geven de wijn de rode kleur. De variatie in roodtint wordt mede bepaald door het druivenras, maar kan ook gedurende de ligging op fles veranderen.

Meer info over hoe rode wijn gemaakt wordt?