Cava met eigen etiket 

De cava met eigen etiket is afkomstig uit de Spaanse streek Penedés. Het is een cava met fris en wit fruit, mineralen en levendige bubbels. Het wijnhuis staat bekend om zijn typische Spaanse wijnen. In de jaren negentig heeft het wijnhuis al een onderscheiding gekregen voor zijn vooruitstrevendheid in de kwaliteit van zijn cava.

3 - 5 werkdagen levertijd, sneller in overleg

Blend: MacabeoXarel·lo en Parellada

Deze wijn heeft een champagnesluiting.

Smaak
Een heldere cava met een lichtgele kleur en een fijne mouse. In de mond komen de tonen van citrus gelijk naar voren. Gevolgd door een frisse en droge afdronk.   

Wijn & Spijs
De cava is geschikt als aperitief en goed te combineren met tapas en lichte visgerechten. Ook is de wijn zeer geschikt voor een feest of borrel. 

Info
Cava is de Spaanse variant van Champagne en wordt op dezelfde manier gemaakt als champagne. Zowel Cava als Champagne fermenteert in de fles. Het grote verschil tussen deze mousserende wijnen zijn de druivensoorten die gebruikt worden.

Meer info over cava

Min. afname: 12

Aantal Prijs Excl. BTW
12 – 48    stuks
49 – 96   stuks
€ 12,50 per stuk
€ 12,25 per stuk
97 – 150  stuks € 11,75  per stuk
151 – 300 stuks € 11,50  per stuk
300 +      stuks € 11,25  per stuk
   
Offerte aanvragen - Enkel product
Upload logo (optioneel)

Maximum file size: 12MB

Houd mij op de hoogte van nieuws over Eigenwijn
Wijnverpakking voor eigen wijn

Bekijk hier de Prosecco met eigen etiket.

Liever een klein flesje Cava met eigen wijnlabel? klik hier

Wilt u een proeffles ontvangen of een proefafspraak maken? Op onze Wijnboerderij in Soest staan we voor u klaar. We maken graag een mooi ontwerp voor uw persoonlijke wijnetiket op