bio – Prosecco met eigen etiket

Deze prosecco met eigen etiket is afkomstig uit Italië. De wijngaarden zijn gelegen in Veneto. Deze prosecco spumante staat bekend om zijn frisheid en fijne bubbel. Tonen van wit fruit zoals appel, peer en een hint van toast. 

Wijnhuis

De kwaliteit van deze biologische Prosecco wordt bepaald in de wijngaard. De wijnmaker heeft als doel om een wijn te maken die kwaliteit van de wijngaard optimaliseert, met respect voor het milieu. De wijn heeft zoals alle prosecco nog een klein zoetje. In dit geval 12 gram suiker per liter. Schenk hem als aperitief, bij antipasti of gerechten met vis.

3 - 5 werkdagen levertijd, sneller in overleg

Blend: 100% Glera

Deze prosecco heeft een champagnesluiting.

Producent: CORVEZZO

De kwaliteit van deze wijn wordt bepaald in de wijngaard. De wijnmaker heeft als doel om te komen tot een productie die de kwaliteit van de wijngaard optimaliseert, met respect voor het milieu. Roberto Dragani maakt gebruik van inheemse klonen en streeft naar het behoud van historische variëteiten. Dit met respect voor de biodiversiteit en het terroir van de wijngaarden. Dat levert heerlijke biologisch gecertificeerde prosecco op.

Smaak
Intens van geur met indrukken van zachte vruchten als perzik en peer. In de smaak licht citrus en floraal. Aangenaam en harmonieus met een uitstekende balans tussen frisse zuren en een licht (fruit)zoetje.

Wijn & Spijs
Uitstekend als aperitief. Maar ook uitermate geschikt bij lichte voorgerechten, vis, zeevruchten, fingerfood en groenten.

Meer info over Prosecco

Min. afname: 12

AantalPrijs Excl. BTW
12 – 48     fles
49 – 96     fles
€ 11,50 per fles
€ 10,25 per fles
97 – 150    fles€ 10,00 per fles
151 – 300   fles€ 9,75 per fles
300 +        fles€ 9,50 per fles
  
Offerte aanvragen - Enkel product
Upload logo (optioneel)

Maximum file size: 12MB

Houd mij op de hoogte van nieuws over Eigenwijn
Wijnverpakking voor eigen wijn

Bekijk hier de mogelijkheden voor een Prosecco met Sleeve

Liever een klein flesje prosecco met eigen wijnlabel? klik hier

Wilt u een proeffles ontvangen of een proefafspraak maken? Op onze Wijnboerderij in Soest staan we voor u klaar. We maken graag een mooi ontwerp voor uw persoonlijke wijnetiket op basis van uw wensen.