Previous slide
Next slide

UW EIGEN WIJN

Wijn met een eigen etiket is een uniek relatiegeschenk en inzetbaar als zakelijk geschenk of als persoonlijk cadeau! Maak uw eigen label, of laat ons gespecialiseerde team een wijnetiket voor u ontwerpen.

Eigenwijn beschikt over een ruim assortiment aan wijnen waar u uit kunt kiezen. Heerlijke rode wijnen, frisse witte wijnen, cava, prosecco en champagne

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste wijn? Wij geven u graag persoonlijk advies (035-6029576).

Eigen wijnetiket

Een fles wijn met eigen etiket is snel en gemakkelijk te bestellen en wordt binnen twee weken geleverd. Het is een uniek geschenk voor uw zakelijke relaties, klanten of personeel.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste wijn voor elke gelegenheid. U kunt flessen van uw zelf gecreëerde wijnlabel al vanaf twaalf stuks bestellen!

1) Kies uw wijnsoort
2) Kies het gewenste aantal flessen
3) Kies evt. de verpakking (wijnkist, cellofaan, wijnkarton)
4) Vraag direct een online offerte aan

Een eigen etiket ontwerpen?

U kunt er voor kiezen om zelf een wijnetiket te ontwerpen of u laat onze grafisch specialisten een etiket voor u ontwerpen. Met professionele software kunnen zij bijvoorbeeld een wijnetiket met uw bedrijfslogo, foto of persoonlijke boodschap ontwerpen. Uw eigen wijnetiket wordt machinaal op de fles bevestigd, zodat alle etiketten op dezelfde hoogte en breedte van de fles staan.

Tip: Bekijk ook de mogelijkheden tot het maken van een tinnen etiket!

Specificaties eigen etiket

Mocht u willen kiezen voor het aanleveren van een eigen ontwerp, dan kunt u het wijnetiket aanleveren in .jpeg, PDF of illustrator formaat. 

Ontwerpspecificaties voor een etiket op een fles wijn met eigen etiket:

Staand = 71 mm (breed)  X 96 mm (hoog) = (alle witte en rode wijnen)
Liggend = 96 mm (breed) X 71 mm (hoog)= (Prosecco, Cava en Champagne)

Ter inspiratie vindt u hieronder een aantal voorbeelden van wijn met een eigen etiket: